Sunati acum 0761 961 837

Recomandare locatii pentru petreceri copii

Echipa EuPetrec iti da posibilitatea de a va alege locatia dorita de tine oriunde iti doresti: intr-un loc de joaca, in aer liber, la piscina sau chiar la tine acasa.

Bineinteles ca este important sa tinem cont si de opinia celui mic insa cel mai important este alegerea unui spatiu in care putem organiza petrecerea asa cum iti doresti si rezultatul dorit este incantarea copilului tau la final.

Petreceri la locuri de joaca

Daca optezi pentru petrecerile la locurile de joaca, EuPetrec iti  va oferi cele mai elegante si sigure spatii pentru cei mici. Iti garantam servicii de calitate de la meniuri pana la decorarea salii si alegerea animatorilor si, inclusiv, programul de entertainment.

Spatiile de joaca ne ofera posibilitatea sa fim inventivi si mai ales sa alegem mult mai usor o tema a petrecerii. Spre exemplu, daca cel mic isi doreste un personaj fantastic, putem opta pentru cluburi de copii cu acest nume.

Pentru a face alegerea potrivita, trebuie sa luam in considerare si numarul parintilor si sa alegem o locatie pentru a le da posibilitatea si lor sa participe bucurosi la petrecere.

Un astfel de loc este perfect daca este alcatuit si dintr-un mini restaurant pentru parinti unde pot lua masa si pot servi ceva cald pe timp de iarna si o limonada pe timp de vara.

Cand alegem un  loc de joaca trebuie sa luam in calcul pozitionarea locului unde copii iau masa si spatiul propriu zis de joaca, locul special amenajat pentru parinti etc.

Este foarte important  ca si parinte sa fii incantat de locatie si, de designul interior si de produsele expuse in interior.

Petrecere la locul de joaca
Petrecere la locul de joaca

Petreceri in aer liber

Petrecerile in aer liber sunt perfecte pentru sezonul estival pentru ca temperatura de vara este un mare avantaj si le putem contrui micul lor univers in aer liber.

Imagineaza-ti ca putem amplasa un cort sau un picnic in mijlocul naturii, ridicam arcade si amplasam zmei si baloane cu heliu. Invitam personajele preferate celui mic, comandam tortul si baloanele, decorul de basm si asteptam invitatii.

Locurile preferate de cei mici sunt cele pline de verdeata asa ca,  te sfatuim sa alegem impreuna locul ideal pentru aniversarea celui mic sau alte sarbatori importante din familia ta.

Petrecere in aer liber
Petrecere in aer liber

Petreceri la piscina

Imagineaza-ti o locatie intr-o zona pitoreasca, un restaurant deosebit in spatele caruia se afla o piscina ideala pentru petreceri in timpul zilei, un mini cort langa ce gazduieste o masa plina cu bunatati, invitatii care sosesc si o echipa de profesionisti care se distreaza cu cei mici pe durata evenimentului

Acesta este tabloul ideal al unei petreceri la piscina. Te invitam sa le faci o surpriza celor mici si sa ii intampinati intr-un asemenea cadru modern, distractiv, plin de viata care il  va incanta enorm.

Asemenea petreceri sunt excelente pe timp de vara, decorul fiind amenajat in aer liber insa nu este exclus ca tu sa optezi pentru piscina interioara si in acest sens petrecerea poate avea loc si pe anotimp racoros.

Cel mai important este ca tu sa fii incantat de alegerea facuta si sa ii facem o supriza de proportii celui mic.

Petrecere la piscina
Petrecere la piscina

Petreceri la tine acasa

Daca nu optezi pentru o petrecere la un club de copii, in aer liber sau la piscina, poti sa il sarbatoresti pe cel mic in sinul familiei si anume, la tine acasa.

Daca dispui de un spatiu generos, de un loc unde putem organiza evenimentul, unde vor lua masa copii si parintii si unde se vor tine spectacolele animatorilor, atunci incearca cu incredere o petrecere la tine acasa.

Vor fi animatori, spectacole magice sau teatru de papusi, meniuri bine alese, decor cu baloane, accesorii si multa voie buna.

Te invitam, daca ai un spatiu verde ce inconjoara locuinta, sa il folosim in cazul in care iti doresti o petrecere in aer liber.

Petrecere acasa
Petrecere acasa