Sunati acum 0761 961 837

Organizari petrecere copii

EuPetrec este ideal pentru petrecerea copilului tau!

Cele mai interesante si inedite spatii la care poate ca nici nu te-ai gandit, cele mai spectaculoase programe de entertainment si decoratiuni care vor avea rolul de a colora petrecerea copilului dumneavoastra iti vor fi puse la dispozitie si vor face din petrecerea celui mic un eveniment de neuitat.

Oferim servicii de inalta calitate clientilor care isi doresc o petrecere in aer liber, la piscina, intr-un loc de joaca magic pentru cei mici sau in oricare alt loc preferat.

De la stabilirea meniurilor impreuna cu parintii si pana la seturile party, de la animatie cu printi, printese si cele mai indragite personaje de desene animate si pana la programe de iluzionism care ii vor uimi pe cei mici cu trucurile magice realizate.

De ce sa ne alegi?

  • Oferim cele mai bune servicii la cele mai mici preturi
  • Suntem originali, inventivi, flexibili
  • Oferim posibilitatea alegerii oricarui spatiu dorit de dumneavoastra in cele mai inedite locuri: in cluburi de copii, restaurante cu piscine, spatii in aer liber, la gradinita sau la scoala
  • Colaboram cu profesionisti pe toate planurile: furnizori, firme de catering, programe interactive, decoratiuni
  • Iti punem la dispozitie oferte complete pentru petrecerile de copii de la meniuri si pana la decoratii, personaje din desene animate
  •   Iti punem la dispozitie magazinul on line unde iti poti achizitiona cele mai bune articole de petrecere la cele mai mici preturi pentru a completa un tablou perfect; puteti alege accesoriile in functie de tema petrecerii

Te invitam sa vizitezi magazinul nostru online. Acolo iti sunt puse la dispozitie toate accesoriile pentru petrecerile copiilor de care ai nevoie pentru a intregi tabloul perfect de sarbatoare.

Pentru echipa EuPetrec, dorintele celor mici sunt ca si o realizare si, pentru a implini visurile celor mici, apelam la voi, dragi parinti, sa va alaturati noua pentru o colaborare in ducerea la bun sfarsit a surprizelor ce le avem pregatite pentru ei.

Spune-ne doar unde si cand ai dori si lasa-ne pe noi sa ne imaginam restul: meniuri, animatori, costume, programe de entertainment etc.

Tu vino cu invitatii iar noi vom aduce voia buna!